Black Friday 2023 - Onklopbare prijzen op motor - en scooterbagage

Het is de UNBELIEVABLE dag bij La Bagagerie du Motard. Om ervoor te zorgen dat je van zoveel mogelijk promoties profiteert, begint de actie Black November begin november en eindigt op Cyber Monday.

Op Black Friday kunt u profiteren van uitzonderlijke aanbiedingen op uw favoriete motormerken: Shad Givi , SW-Motech, Artonvel, Bagster, Furygan, Alpinestars...

Profiteer ook dit jaar weer van lage prijzen op een brede selectie topkoffers, koffers en tassen voor motoren en scooters. Onverslaanbare prijzen ook voor rugzakken, beentassen, computertassen, tankmatten, tanktassen, enz.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wil je de datum van Black Friday in France weten?

Date du Black Friday en France

Zoals elk jaar is deze dag de dag na Thanksgiving, die plaatsvindt op de vierde donderdag in november. De volgende promotiedag, Black Friday, wordt gevolgd door de beroemde Cyber Monday.

Op jullie e-commercesite labagageriedumotard.com zijn de hele maand november topkoffer- en motorkofferaanbiedingen te vinden op durant. Het is simpel, de promoties zijn crescendo vanaf de 1e dag van november tot Black Week(of Cyber Week), dan Black Friday en ten slotte Cyber Monday. Deze Black November data, ook bekend als Zwarte Dagen, zijn ontworpen om je toegang te geven tot de beste aanbiedingen van het jaar. Zelfs durant de winter- en zomeruitverkoop bieden niet dezelfde kortingen als durant Black Friday .

Promoties geven gemiddeld 30% tot 40% korting, maar kunnen oplopen tot 90% korting. Bovendien gelden de kortingen vaak voor de hele site van de winkelier (inclusief de nieuwe collectie) en niet alleen voor een selectie uitverkoopartikelen, zoals het geval is tijdens de uitverkoop op France.

Wacht niet te lang en markeer de datum van Black Friday in je agenda om enorm te besparen op je motor- en scooteraankopen, en waarom zou je niet alvast plannen voor kerstcadeaus aan het einde van het jaar?

Qu’est-ce que le Black Friday ?

Black Friday is een Amerikaanse traditie die de dag na Thanksgiving wordt gehouden. In een paar jaar tijd is het een must geworden voor pre-kerstinkopen en een geweldige manier om geld te besparen. Op France wordt de BF-rage ook steeds meer overgenomen door retailers in fysieke winkels en op e-commercesites. Franse retailers zoals Fnac, Darty, la Redoute en Cdiscount bieden zeer lage prijzen, maar alleen op Black Friday (de grote dag van uitverkoop en kortingen).

Origines du Black Friday

Degeschiedenis van Black Friday gaat terug tot de jaren 1930, toen winkeliers het introduceerden als een manier om de economie nieuw leven in te blazen in de nasleep van de Grote Depressie (1929).

Deze traditie wordt elk jaar voortgezet in de Verenigde Staten en nu ook op France. In de jaren 60 is deze dag in verschillende staten een officiële feestdag, waardoor sommige bedrijven deze dag aan hun werknemers kunnen geven. Op deze manier kunnen ze de kloof overbruggen tussen Thanksgiving (altijd de laatste donderdag van november) en het weekend.

Het is een geweldige manier om samen te komen met familie en te gaan winkelen!

Nog een origine/legende: nog in de jaren 60 werd de uitdrukking "Black Friday" ook gebruikt om de toestand van de wegen te beschrijven die overvol waren met winkelend publiek dat op weg was om de Kerstman te bezoeken (premier de dag dat hij aankomt in de winkelcentra en autres winkels) en te beginnen met hun feestelijke inkopen.

A quelle heure débute le Black Friday ?

Black Friday begint om middernacht. En het verkeer op e-commercesites groeit met het uur. Tussen 3 uur 's ochtends en 7 uur 's ochtends bijvoorbeeld, zal het webverkeer voor vroege vogels over het algemeen lager zijn, waardoor dit de beste tijd is voor koopjes. Zoals het gezegde luidt: premier gearriveerd, premier geserveerd!

Quand fini le Black Friday ?

Elk jaar komen de aanbiedingen binnen op de maandag voor de officiële datum Black Friday, die het begin van de Zwarte Week markeert, en ze blijven binnenstromen tot de volgende maandag, die bekend staat als Cyber Monday.

De beste merken topkoffers zijn verkrijgbaar op labagageriedumotard.com, dus dit is het moment om je rugzakken en zijtassen van de topmerken te kopen: Shad Givi , SW-Motech, Furygan, Alpinestars, Bering, Bagster...en vele merkenautres motoruitrusting.

Dit jaar zal Black Friday echt uitzonderlijk zijn, met kortingen tot 80%.