Topkoffer met titanium deksel Givi V58NT Maxia 5 [Grootte 58 L]

Topkoffer met titanium deksel Givi V58NT Maxia 5 [Grootte 58 L]

€ 477,95

€ 382,36

-20%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Topkoffer met titanium deksel Givi V58NT Maxia 5

Maxia 5 is de vijfde serie van de MONOKEY® 58-liter topkoffer met een vernieuwd design afgeleid van de auto. De V58NT-versie heeft 4 metaalgrijs gelakte motorkappen, transparante reflectoren en is verfraaid met een fotogravure op het deksel en twee chromen decoraties op de bodem. Het is een elegante combinatie die de motor een echte punch geeft.
De grote capaciteit heeft geen invloed op de structurele kenmerken: het geoptimaliseerde gewicht van 5,4 kg, de aandacht voor aerodynamica en de hoge sterkte van de onderdelen maken het de ideale metgezel voor zorgeloos reizen.
De topkoffer biedt plaats aan 2 grote, modulaire helmen: een pluspunt voor degenen die graag lange motorreizen maken met z'n tweeën.
Openen en sluiten is eenvoudig in deze versie: de kamscharnieren met een stop maken draden overbodig en door lichte druk op het deksel sluit het uiteinde langzaam.
De grotere hechting tussen de twee schalen verhoogt ook de veiligheid tegen inbraak.
Het comfort voor de passagier wordt gegarandeerd door de rugleuning van zwart schuimrubber, die apart kan worden gekocht en bekleed is met stof met het GIVI logo, terwijl de binnenkant van de topkoffer voorzien is van een zachte mat die op de bodem is aangebracht om te voorkomen dat voorwerpen verschuiven en tegen elkaar stoten. Er wordt ook een elastisch net meegeleverd dat aan de top-case wordt bevestigd via de 4 haken aan de onderkant.
Een aktetas van technische stof en een speciale binnentas zijn optioneel verkrijgbaar.

Standaarduitrusting:
- Elastische band om de inhoud stabiel in de topkoffer te houden
- Interne zachte mat aangebracht op de bodem
- Intern net aangebracht op de bodem met 4 voorgeordende haken
- Deksel met kamscharnieren met stop die afscheid nemen van trekkoorden

GIVI garandeert dat zijn koffers bestand zijn tegen een hevige regenbui, in het bijzonder zijn de koffers getest met een speciale machine die regen simuleert met een debiet van meer dan 20liter/min.

Extra informatie

Merk Givi
Fabrikant SKU V58NT
Kleur grijs/zwart
Kleur Grijs
Maat 58 L - Standaard Franse maten