Motorfiets topkoffer Shad TR55 Terra Edition

Motorfiets topkoffer Shad TR55 Terra Edition

€ 503,16

€ 452,84

-10%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Motorfiets topkoffer Shad TR55 Terra Edition

Topkoffer TERRA TR55 Black Edition voor twee modulaire helmen. Hij onderscheidt zich door zijn lage gewicht van 5,4 kg, waardoor hij de lichtste aluminium koffer op de markt is. Ontworpen en vervaardigd voor 100% in Barcelona. Het innovatieve ontwerp minimaliseert de visuele impact op de fiets. De versie TERRA BLACK EDITION heeft een matzwarte krasbestendige afwerking. De TERRA TR55 topkoffer heeft de ABC Awards gewonnen omdat hij is ontworpen met de fundamentele aspecten voor gebruik op avontuurlijke motoren in gedachten.

Hij heeft een aerodynamische en geïntegreerde structuur van een hardbare aluminiumlegering. Dit type aluminium maakt het mogelijk een geringe dikte van 1,2 mm te verkrijgen om een maximale weerstand te bieden bij een gewicht van minimum.
Zoals alle aluminium koffers van het TERRA gamma, is het voorzien van het geïntegreerde "TERRA Lock System" (octrooi aangevraagd). Dit is een structuur van roestvrij staal AISI 304 van industriële kwaliteit, inclusief het vergrendelingssysteem en de geïntegreerde intrekbare handgreep. Ontworpen voor gebruik op rapide en met slechts één hand, kan de gebruiker de koffer in enkele seconden openen en sluiten, en installeren en verwijderen. Het heeft ook AISI 304 roestvrijstalen scharnieren.

De rubberen afdichting van de kast beschermt het interieur tegen de elementen (waterbestendigheid). Bovendien vermindert de schuimrubberen bodem de verplaatsing van de inhoud binnenin.

De sleutels en cilinder van de TR55 komen overeen met de premium versie van SHAD, met een systeem dat het risico op diefstal vermindert en met een deksel dat de cilinder beschermt tegen stof.

Het is mogelijk om een extra lading toe te voegen dankzij de externe haken van AISI 304 roestvrij staal.

De installatie van een top master en een montageplaat (niet inbegrepen) is noodzakelijk. Er zijn drie soorten montageplaten: standaard SHAD (D1B591PA), aluminium (D1BTRPA) of zwart aluminium (D1BTRPA2).

De vaten zijn eenvoudig te verwisselen: in minder dan 5 minuten kunt u de bovenkast en de zijkanten compatibel maken en met dezelfde sleutel gebruiken. Een derde cilinder voor de topkoffer is opgenomen in de koffer aan de rechterkant.

Accessoires (niet inbegrepen): Tweedelige rugleuning (D0RI75) en uitbreidbare binnentas (X0IB10).

Extra informatie

Merk Shad
Fabrikant SKU D0TR55100B
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Aluminium
Assortiment TR55