Houder voor mobiele telefoon Zone Danemark [Grootte 10x7x8,9 cm]

Houder voor mobiele telefoon Zone Danemark [Grootte 10x7x8,9 cm]
€ 15,07
Geef je huis en tuin een modern tintje met de mobiele telefoonhouder Zone Danemark. Praktisch en trendy!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Houder voor mobiele telefoon Zone Danemark

De Zone Danemark mobiele telefoonhouder is het ideale accessoire voor iedereen die zijn telefoon binnen handbereik wil houden en tegelijkertijd een stijlvolle, moderne look wil behouden. Geproduceerd door het wereldberoemde merk Zone Danemark, is deze houder zowel praktisch als esthetisch, waardoor het een must-have is voor alle huis- en tuinliefhebbers.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze houder voor mobiele telefoons zowel duurzaam als slijtvast. Hij kan elk type telefoon ondersteunen, ongeacht de grootte of vorm, en houdt hem stevig vast dankzij het innovatieve ontwerp. Of je nu aan het koken bent in de keuken, aan het tuinieren bent in de tuin of aan het werk bent achter je bureau, met deze mobiele telefoonhouder houd je je telefoon in het zicht zonder dat je hem in je hand hoeft te houden.

Naast de functionaliteit heeft de Zone Danemark mobiele telefoonhouder ook een stijlvol, modern ontwerp. Hij is gemaakt met behulp van de nieuwste productietechnieken en heeft een slanke, strakke afwerking die perfect past bij elke inrichting. Met zijn donkergrijze kleur voegt hij een vleugje verfijning toe aan elke ruimte in huis of tuin.

Over huis en tuin gesproken, deze mobiele telefoonhouder is ook erg veelzijdig. Hij kan in elke kamer van het huis gebruikt worden, of het nu in de keuken is om online een recept te volgen, in de badkamer om een serie te kijken terwijl je een ontspannend bad neemt of in de woonkamer om een film te kijken met het gezin. Hij is ook perfect voor gebruik buitenshuis, of je nu aan het tuinieren bent, aan het barbecueën of gewoon aan het relaxen in de zon.

Kortom, de Zone Danemark mobiele telefoonhouder is een praktisch en stijlvol accessoire voor alle huis- en tuinliefhebbers. Met zijn duurzaamheid, moderne ontwerp en veelzijdigheid is het de perfecte keuze om je telefoon altijd in het zicht te houden. Of je hem nu thuis gebruikt of onderweg, hij houdt je telefoon veilig en voegt een vleugje stijl toe aan je interieur. Mis je kans niet om deze hoogwaardige mobiele telefoonhouder van Zone Danemark vandaag nog in huis te halen!

Extra informatie

Merk Zone Danemark
Fabrikant SKU 25665
Kleur cement kiezel grijs
Kleur Grijs
Maat 10x7x8,9 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1